maanantai 5. toukokuuta 2014

..pieniä löytöjä..

Heippa!

Viime päivityksessä toivottelin kesän tervetulleeksi - kaikkea muuta, ainakin säitten puolesta.
Räntää, rakeita, lunta, vettä & navakkaa pohjoistuulta.. jep - suomen suvi!

Viime viikolla ulkoilutin mun ainoita sinivalkoisia astioita.. eli huvinsa kullakin.
..istutuspöytä klik..
..Ruusulautasen olen dyykannut roskiksesta..
..tämä vaasi kirpulta eurolla..
..tämäkin on kirpulta 0,50centtiä..
..tämän kerrosvadin olen perinyt..
 Eripari astioita - kauniita, ainakin mun mielestä..

 Ei tässä paljoa ole päässyt pihahommia tekemään.
 Kukkia istuttelemaan..

..vanhat kuokat roskiksesta dyykattu..
 Viime vuonna tuunasin tämän "kesäkalu-korin"klik..
 Työttömänä saavat vielä kalut olla..
..marjastin - roskislöytö..
Kaikkea sitä löytääkin - tarpeellista & tarpeetonta, kauniita esineitä.

 No kerta ulos ei kehtaa mennä niin aina sisähommia piisaa.
Ne kun ei tästä talosta lopu.

Mutta oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille - Tanni

34 kommenttia:

  1. Ihania nuo kaikki sinikukkaiset:):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikös - jotakin viehättävää niissä on.. varsinkin jos on ruusu-aihetta tai muuta kukkaa niin varmaan mikä tahansa astia tai esine on kaunis.. Kiva kun piipahdit<3

      Poista
  2. Tosi nättiä nuo sinivalkoiset astiat siellä ulkoilemassa.Ja kannussa orvokki.Joku multaekspertti kehoittikin käyttämään kaikki kannut,vadit sun muut,kun ruukut loppuu.Jotenkin nuo kesäkukat on niin tehtyjä noihin kannuihin.Puhumattakaan jostakin vanhasta vadista.
    Huippu hieno lavasysteemi sulla.Bongasin sieltä muunmuassa vaaleanpunaiset hienot taulut?Vai onko tarjottimet.Mutta hienot kuitenkin. Kyllä se kesä vielä tulee,tai lämpö.Viimestään viikonloppu puolella.Hope so.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pihatauluja ovat. Käytin vanhoja kehyksiä, leikkasin kukkakaupan pakettipaperista kuvat, laminoin ne ja laitoin kehyksiin - hauskaa pihataidetta..
      Aiai, kyllä silmä lepää vanhoissa astioissa ja padoissa kera kukkien. Nyt sain mummoltani yli 50 vuotta vanhan kattilan istutuksia varten, mutta en mä raaski - pidän köksän hyllyllä koristeena kun on ensimmäisiä yhtyeisiä kattiloita mitä mummoni sekä vaarini on yhdessä ostaneet..
      mee too hope =)))

      Poista
  3. Aivan super ihania nuo sini/valkoiset ja millä hinnalla olet löytöjä tehnyt kannusta 0,50 senttiä...ja roskisjutut on parasta ainakin minä ottaisin myös jos kohdalle sattuisi..Arvaa mie hehkutan kun löysin uuden ihanuus kirppiksen..käytiin lauantaina se katsastamassa ja siellä oli antiikin lisäksi vaikka mitä ihanaa ja tietty minun budjetille ei ollut nyt mahiksia ostaa yhtään mitään..nyyyhhh mutta sinne menen taas kun on tilipäivä..jäi kaivertamaan yksi jos toinenkin juttu mm, vaaleanpunaiset tulppaani kupit...ja ruusulautaset..no joku kerkiää ne kuitenkin ostaa ennen kuin sinne taas pääsen...
    voi ihanuuksien ulko jutuja sinulla muutenkin ei voi sanoa kun että voi huohhhhhh...nyt kun sain veljeni kanssa taas välit paremmiksi saan lainata hänen peräkärryään..niin ehkä nyt saan myös niitä kuormalavoja mm, sängynpääty..ja muutama ulko käyttöön...ihanat on myös nuo ajan patinoivat puutarha työkalut..on sinulla kyllä silmää laitella kaikkea kaunista..minun siima askartelu on vielä vaiheessa, eilen aloitin ja kohta teen sen valmiiksi ja sitten päivitän blogiini meiltä kuvia..aika vaan menee osittain isän asioita hoitaessa kun asustelee nyt ilman äitiä...ja isä ei osaa eikä tiedä millaista paperisotaa saa käydä koko ajan..siksi minun ideani vaan kestää ennenkuin valmistuu ja juuri kun kuvittelee et saisi keskittyä omiin hommiin niin jo tuloo puhelin soitto et pitäisi hoitaa isälle sähkösopimus juttuja kun ovat olleet äidin nimellä...aikaisemmin...sitä ei osaa kuvitella kuinkapaljon on hoidettavaa kun jää yksin ennenkuin kohdalle sattuu, mutta en mie purnaa autan nyt mielelläni ja kohta postaan mitä ihanuuksia sain kun tyhjättiin yksi äidin kaappi..pitsiä...tietty...äidillä on sini/valkoisia astioita joten taidankin laittaa ne talteen..kauniita ovat sinun sini/valkoiset astiat...oho tulipas pitkä kommentti, no sie tiedät kun minä innostun niin tekstitulva on mahdoton:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, minä tykkään lukea, jotta innostu vaan =)
      Voin kuvitella miten paljon on työtä nyt kun joutuu paperi-asioita yms käymään läpi. Ja meillä täällä suomessa osataan kyllä se pyöritys.
      Mukavaa kun saat itsellesi äitisi aarteita, niissä on sitä tunnetta ja sitä myötä arvokkuutta.
      Täälläkin on nyt avattu lisää tuollaisia myynti-kirppiksiä, mutta hinnat on kyllä korkeita. Joskus sitä näkee jotakin ihanaa jonka haluaisi, sitten jättää ostamatta ja myöhemmin vaivaa ihan hirveesti, mutta tekee sitä sitten taas uusi löytöjä. Postailet kun sinulla on aikaa. Pääasia, että saatte nyt asioita hoideltua - sitten on taas aikaa puuhailulle ja ideoimiselle. Mukavaa viikkoa Hannele<3

      Poista
  4. ei pysty kukkia vielä meidän leveysasteilla istuttamaan. sen verran pakkasta oli aamullakin että sinne meni varmaan kuunliljan alutkin.. :/ huoh..jospa heinäkuussa hellittäisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta - kylmää on täälläkin.. ei minullakaan muita kukkia vielä kun nuo orvokit ja muutama pelargonia kuistilla.. pihakukkien kasvu jotenkin jämähtänyt.. toiv. ei vaan kylmety..

      Poista
  5. Villapaitaa ja pipoa pitää vetää päälle, jos ulos menee. On se sellasta. Terassille jätin ihan suosiolla kukat mitä ostin. Kyllä tää vielä lämpenee, kun vaan ei valitettas sitten hellettä :)
    On ne kauniita nuo sinivalkoiset astiat, huippua jos noin halvalla niitä löytyy. Tuollanen marjanpoimuri on meilläkin ja punanen toinen. Ihan käyttökelpoisia ovat. Ja kuokkia on myös käytössä, ovat kyllä hienoja koristeenakin.
    Kaunis orvokki sulla alimmassa kuvassa. Keljuttaa kun meidän puutarhalta ei löytynyt kuin ihan peinteisen värisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emilie - minä lupaan etten valita helteestä=)
      Sade muuttui raekuuroksi - todella vaihtelevaa on täälläkin..
      Meillä on tuossa vieressä tuo Hesyn pitämä kulkukollin kirppis - sieltä mä löytöjä teen.. tosin nyt en ole pitkiin aikoihin käynyt, vanhoja romuja pyörittelen täällä..
      Monet tavarat ovat kauniita, vaikkei niitä käyttäisikään.. en muista koska olisin edes marjassa käynyt.. Tätä tää kaupunkilaisuus teettää..

      Poista
  6. Ihania löytöjäkauniita sinivalkoisia astioita.Ulos ei paljon viitsi mennä niin kylmääja sateista:)

    VastaaPoista
  7. Kauniita sinivalkoisia löytöjä!
    Juuri tulin lenjkiltä Niilon kanssa ja aurinko paistoi, mutta niin hyytävä tuuli että sormet paleltui, kun en käsineitä ottanut mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina.. Taitaako Niilokaan viihtyä viimassa.?

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Mukava kuulla.. parittomistakin ja yksittäisistä astioista voi saada hauskoja asetelmia sekä kokonaisuuksia..

      Poista
  9. Samanlaisia ruusulautasia löytyy meiltäkin, mummiltani saatuja! :) Muitakin ihanuuksia oli kuvissasi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos.. Pikkusen mua kans haluttais enempi noita ruusulautasia keräillä - tarttee alkaa kirpulta katselemaan.. on aikasta nätti kuviointi..
      Mummolta saadut jutut on aina ihania<3

      Poista
  10. Kauniita sinivalkoisia astioita. Mulla on paljon sinivalkoisia astioita, olen niitä kirpulta ja kierrätyksestä ostanut ja osan sanut, olen ajatellut et ne sitten sopis toisiinsa, vaik ois erilaisiakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ajattelin itse samaa - että natsaa hyvin vaikka kahvipöydäs.. ei aina tartte olla sitä koko sarjaa, on paljon yksittäisiä kippoja ja kuppeja jotka miellyttävät, enempi yksittäisiä tuleekin kerättyä tai saatua kuin jotakin kokonaista sarjaa - enmpä muuten taida omistaa yhtäkään sellaista.. paitsi isännän hopea aterin setin..

      Poista
  11. Ihanat sinivalkoset astiat ja mahtavia löytöjä, kyllä varmaan piaan tulee lämmintä ja pääsemme puutarhaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.. Teilläkin on niin mahtava pihapiiri - toivotaan aurinkoa!

      Poista
  12. Siniset astiat ovat ihan kesää, parhaimmillaan ;-)
    Kauniita asetelmia sinulla, eikä ole hinnalla pilattuja, kun on silmää, niin saa kaunista halvemmallakin.

    VastaaPoista
  13. Juu lyhyt ja vähä luminen on suomen KESÄ.. Ihania nuo siniset astiat. Mulla samannäköinen kerrosvat ija tykkään siitä valtavasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehhee =)
      Kerrosvadit on kyllä niin tarpeellisia moniin juttuihin.. itse säilytän niissä ihan kaikenlaista tilpehööriä, eikä vaan herkkuja..

      Poista
  14. Sä oot kyllä mainio dyykkari! Meillä on pihalla just sellanen iso roskislava, jonne asukkaat saavat viedä isompia roskiaan. Arvaa montako kertaa olen sen käynyt kurkkaamassa :D Mutta äh,ei sitten mitään :( Tai sä varmaan keksisit tuostakin rojusta jotain :) Nooh,ehkä sinne vielä jotain ilmestyy....
    Kauniita nuo astiat,ihanan mummolamaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai taivas - voi kääk - nyt kysynkin että koskas mä voin tulla sinne dyykkailee =)
      Mä oon tällainen varhais - mummo - jokin viehätys tuollaisissa astioissa vaan on..

      Poista
    2. No nyt ne peijoonit haki jo lavan pois :( Tyhjin käsin jäin. Ehkä ensi vuonna sitten :P
      Vai varhais-mummo :D

      Poista
  15. Sinivalkoiset astiat ovat aina ihania! Kevään muuttuminen näihin kylmiin säihin on ollut karmea pettymys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei paljoa mopon kone käynnisty =)
      No, tarttee vaan nauttia tavalla tai toisella, ainakaan ei ole kovia pakkasia tai kovin liukkaita teitä..

      Poista

..kiva kun piipahdit, viel´ kivempi kun jätit viestin..